WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - Futsal Chatelineau  4 - 7  (3-4)

DATUM 15-02-2013  21:15

DOELPUNTEN Leo (0-1), Vanderlei (0-2), Slhi (0-3), Di Salvo (1-3), Rahou (1-4), Opdenakker (2-4), Ramdani Ilias (3-4), Salhi (3-5), Rahou (3-6), Arslan O. (3-7), Abdel Ilah Aziz (4-7)

VERSLAG Coach Ily Kodalci moest de grootste titelfavoriet ontvangen zonder de geelgeschorsten Yazgan en Cammalleri, maar had voor het eerst een nieuw aangesloten Nederlands viertal ter beschikking. Omdat de organisatie haperde liep Châtelineau in kampioenenstijl uit tot 0-3. Het einde van de eerste speelhelft en zelfs nog negen minuten in de tweede helft leek de wedstrijd toch nog te kunnen kantelen. De 3-4 bleef immers lang op het scorebord blinken. De 4-4 zat er in, maar ook de thuisdoelman Ceylan Cenik in grootse doen, voorkwamen de 3-5. Die 3-5 was trouwens het breekpunt. De vaardige bezoekers maakten in een aangenaam kijkstuk uiteindelijk het verschil.